Posterhoes

Bent u op zoek naar een posterhoes? Met een mooie acryl hoes van Hegro Wolvega presenteert u uw poster(s) netjes in een mooie display. In een posterhoes toont u bijvoorbeeld uw productinformatie, reclamemateriaal of menu. Zo zorgt u ervoor dat het papier niet beschadigt. U kiest bij Hegro Wolvega een hoes van stevig en daarmee duurzaam acryl. Dit materiaal blijft mooi en krast niet. Bestel snel uw nieuwe posterhoes!

Een acryl posterhoes van diverse formaten

Bij Hegro Wolvega koopt u verschillende formaten posterhoezen van verschillende formaten. Een nette hoes zonder gaten hebben wij in A3, A4, A6 of A7 formaat. Ook als u de poster displays liever op wilt hangen hebben wij hoezen met gaatjes in van A1 tot A6 formaat.

Er zitten veel redenen waarom mensen kiezen voor posterhoezen van Hegro Wolvega. U kunt in elk geval uitgaan van de volgende voordelen:

  • Bescherming tegen vocht en vuil
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Boodschap altijd goed zichtbaar, waar u maar wilt

Bent u op zoek naar een standaard om een menukaart op tafels te zetten? Neem dan eens een kijkje bij onze menukaartstandaards. Deze zijn gemaakt van hetzelfde krasbestendige materiaal als onze posterdisplays.

De beste posterhoezen koopt u bij Hegro Wolvega

Naast de beste posterhoezen, vindt u bij Hegro Wolvega een zeer uitgebreid assortiment aan acryl standaards. Met dit materiaal bent u verzekerd van een professioneel materiaal dat niet krast en dat uw posters, folders of menukaarten perfect presenteert.

Met onze hoezen voorziet u uw producten van een professionele verpakking en beschermt u de producten. Bij ons kunt u altijd uitgaan van de laagste prijsgarantie. Bovendien is verzending boven de 50 euro gratis! Ook kunt u achteraf betalen. Bestel dus snel uw nieuwe posterhoezen!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.