Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

Kogelketting


Sorteren op
Toon


Terug naar het overzicht

Kogelketting

Een kogelketting kopen kan bij ons snel en eenvoudig. Kogelkettingen zijn ideaal om te bevestigen aan bijvoorbeeld drukwerk sets, of stalen van stof of leder. Als groothandel op het op het gebied van onder meer beprijzings-, etalage- en evenementartikelen bieden wij kogelkettingen in verschillende lengtes. Tevens kunt u ze ook op rol bestellen, waarbij u zelf de desgewenste lengte maakt. Bestel direct online een kogelketting, dan zorgen wij voor een spoedige levering!

Kogelketting kopen

Ons assortiment kogelkettingen omvat kegttingen in diverse lengtes, maar ook klem- en beugelsluitingen. Bovendien kunt u ook een kogelketting op rol bestellen, met een lengte van 100 meter. Wat voor lengte en sluiting u ook zoekt, de kans is groot dat wij een geschikt prodcut beschikbaar hebben.

Wilt u een groot aantal kogelkettingen bestellen en gaat het om een orderwaarde van € 50,- of hoger? Dan is de verzending gratis! Daarnaast hanteren wij een korte levertijd, omdat we vaak uit voorraad kunnen leveren. Achteraf betalen is overigens ook mogelijk!

Waar worden kogelkettingen voor gebruikt?

Een kogelketting wordt gebruikt voor het bevestigen van bijvoorbeeld prijskaartjes en naamplaatjes. In combinatie met een klem- of beugelsluiting worden de uiteinden van de kogelketting aan elkaar bevestigd.

De kettingen hebben onder andere als voordeel dat ze herbruikbaar zijn. Het slot kan eenvoudig worden geopend. Bovendien zijn onze kogelkettingen van vernikkeld messing, waardoor ze een mooie, presentabele uitstraling hebben en gesch;ikt zijn voor gebruik in de winkel.

Welke lengtes kogelkettingen kunt u kiezen?

Onze kogelkettingen hebben een dikte van 3,2mm of 2,4mm. En de kogelikettingen met een dikte van 2,4mm zijn verkrijgbaar in vier lengtes, namelijk 10, 20, 30 en 40cm. Ook is het uiteraard mogelijk om een kogelketting op rol te bestellen en vervolgens een geschikte lengte te knippen. Onze ketting op rol heeft een lengte van 100 meter.

Hoe kan ik zelf een kogelketting op maat bewerken?

Het op maat bewerken van een kogelketting is heel eenvoudig. Gebruik een schaar of tang en knip het in de gewenste lengte. U hoeft alleen nog aan het uiteinde het slot vast te klikken en uw kogelketting is klaar voor gebruik.

Bestel direct online

Wilt u direct een kogelketting kopen? Dan kan snel en eenvoudig. Met enkele minuten is uw order geplaatst, waarna wij overgaan tot het verwerken van de bestelling. Vaak heeft u met enkele dagen de producten in huis. Bij een bestelling vanaf € 50,- hoeft u overigens niet voor de verzending te betalgen!

Zijn er nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze dan gerust telefonisch of via de mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u aan een geschikte kogelketting.


Webdiensten - Plus Automatisering