Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

PrijskaarthouderPrijskaarthouder

Bent u op zoek naar een prijskaarthouder? Wij hebben houders voor prijskaartjes in alle soorten en maten. Voor het zichtbaar opstellen van prijs- en toonbankkaarten is een kaarthouder een middel. Afhangend van uw bedrijf en wat u verkoopt kan gekozen worden voor bijvoorbeeld kaartklemmen, prijskaartjes houders met grote of kleine klemmen en speciaal gebogen of gevouwen folie. Ons volledige assortiment prijskaarthouders staat online; bestellen kan met slechts enkele kliks. Vanaf € 50,- excl. BTW betaalt u overigens geen verzendkosten!

Prijskaarthouder kopen

Een prijskaarthouder kopen kan bij ons snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten is uw order geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Wat prijskaarthouders betreft kunt u kiezen uit diverse soorten. Een slager gebruikt bijvoorbeeld andere typen prijskaartjes houders dan een broodjeszak. Ons assortiment betreft prijskaarthouders die dagelijks gebruikt worden binnen uiteenlopende sectoren. Zo leveren wij onder meer aan slagers, bakkers, groenteboeren, fietsenzaken, autobedrijven, meubelzaken, horeca, etc.

Breed assortiment houders voor prijskaartjes

Als groothandel op het gebied van beprijzingsmateriaal hebben wij altijd een prijskaarthouder beschikbaar die aan al uw wensen voldoet. Neem bijvoorbeeld de kaartklem voor buis. Op deze kaarthouder kunt u uw prijskaart staand monteren. De kaartklem voor buis is geschikt voor een buis met een maximale dikte van 22mm.

Bent u op zoek naar houder voor prijskaartjes met klem? Wij hebben meerdere kaarthouders met grote houders of klemmen ter beschikking, waarmee u eenvoudig prijskaartjes kunt bevestigen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze selectie, of heeft u behoefte aan een gedegen advies? In beide gevallen kunt u ons gerust bellen. Wij staan u graag te woord en helpen u aan een geschikte prijskaarthouder voor uw winkel, magazijn of horecagelegenheid.

Eenvoudig bestellen bij Hegro Wolvega

Houders voor prijskaartjes bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Ons bestelsysteem is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Vandaar dat u met slechts enkele kliks al uw order heeft geplaatst. Wij leveren vaak uit voorraad en kunnen daarom ook een korte levertijd hanteren. Mocht u nog een brandende vraag hebben, schroom dan niet om te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord en informeren u vrijblijvend over onze prijskaarthouders.


Webdiensten - Plus Automatisering