Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

PrijstangPrijstang

Een prijstang / codeertang wordt gebruikt om te prijzen en te coderen. Een prijstang is handig als u snel producten met de gewenste informatie wilt voorzien. Ook worden de tangen wel gebruikt als datumtang voor een houdbaarheidsdatum.

De rollen etiketten zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en kleefkracht en zijn afhankelijk van het merk tang wat u neemt. Ook hebben wij etiketten met een veiligheidssnit (s-snit) of stansing, zodat ze niet makkelijk te verwisselen zijn. Een kodeertang kan ook geleverd worden met letters, nu zijn er al standaard alfanummerike tangen leverbaar. Deze kunnen met een omrekeningstabel de gewenste teksten plaatsen. Maar het is ook mogelijk om de tang met uw eigen indeling te nemen, vraag naar de mogelijkheden.

De etiketeertangen zijn leverbaar met 1 regel of met meerdere regels, u kunt zelf beslissen welke informatie allemaal op het etiket komt te staan. De volgende merken hebben wij in ons assortiment Avery, Blitz, Contact, Meto, Open, Paxar, Sato, Tovel en Univers

Bij het instellen van de prijzen, een inktrol verwisselen of een nieuwe etiketrol plaatsen? Kom gerust langs, wij helpen u hier graag mee!


Webdiensten - Plus Automatisering