Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

Veiligheidssluiting


Sorteren op
Toon


Terug naar het overzicht

Veiligheidssluiting

Wat is een veiligheidssluiting

Wat is een veiligheidssluiting precies? De Sluiting is meestal gemaakt van een nylon, polypropeen of stoffen touw met daaraan een plastic sluiting.

Het idee van de sluiting die eraan gemonteerd is, is dat het touw er vanaf één kant doorheen kan. Zodra dit dicht is gemaakt kunt u dit niet meer los maken zonder de sluiting kapot te maken. Dit dient twee doelen.

Het eerste doel is dat de sluiting niet meer los kan schieten zodra deze gemonteerd is. Hierdoor verliest u nooit een label die aan de sluiting vast is gemaakt. Het tweede doel is dat u altijd kunt zien wanneer de sluiting is opengemaakt. De veiligheidssluiting losmaken zonder hem kapot te maken, is simpelweg onmogelijk.

Waarvoor kunt u een veiligheidssluiting gebruiken?

De veiligheidssluiting kan voor veel vercshillende doeleinden gebruikt worden. Ook komen dergelijke sluitingen voor in verschillende vormen. Wat materialen betreft kan er doorgaans gekozen worden uit onderstaande varianten:

  • Nylon, heeft als voordeel dat het een erg sterk materiaal is, bijna niet stuk te krijgen.
  • Polypropeen, minder sterk dan nylon, maar wel een stuk goedkoper.
  • Stoffen, veelal gemaakt van katoen of textielvezel, duurder maar wel veel milieuvriendelijker.

Doordat de sluitingen klein zijn zitten ze niet in de weg. Ook maakt de lengte het mogelijk om ze eenvoudig te bevestigen. Veiligheidssluitingen kunnen onder meer bevestiging worden aan een rieten mand, brillen, kleding, tassen, accessoires en schoenen.

Veiligheidssluitingen zijn dus erg handig voor op de markt, maar ook voor in de kledingwinkels, of bij een opticien. Een sluiting kunt u uitstekend gebruiken voor het beprijzen van al uw producten!

Een veiligheidssluiting kopen doet u bij Hegro Wolvega

Wanneer u op zoek bent naar de juiste veiligheidssluiting komt u al gauw uit bij Hegro Wolvega. Wij hebben sluitingen in verschillende formaten, die tevens vervaardigd zijn van verschillende materialen en geleverd worden in diverse kwantiteiten. Zo kunt u altijd de juiste keuze voor uw wensen vinden, zoals bijvoorbeeld een extra sterke of een mileuvriendelijkere sluiting.

Wanneer u nog vragen heeft over wat de beste keuze is, kunt u ons altijd bellen of mailen. Weet u al welke sluiting u moet hebben? Wacht dan niet langer en bestel uw veiligheidssluiting direct in onze webshop!


Webdiensten - Plus Automatisering