Dr. Turbo lijmverwijderaar 10 gram

Artikelnr: 1380156 Categorie:

Geschikt voor het reinigen en verwijderen van industriële acrylaatlijmen, maar ook van vette andere soorten, zoals secondelijm, verf, hars, etc. uit vele andere materialen. Ook geschikt voor textiel.

Oplosmiddel voor o.a. secondelijm en Cyaanacrylaatlijm
Verwijdert hars, vet en verf uit verschillende materialen
Een goede basis voor Turbolijm en Turbolijm gel
Unieke dop voor zuinig gebruik

Verwerking
Voor het gebruik op een niet zichtbare plaats testen, bijvoorbeeld bij pvc en gekleurde stoffen.
De plek die moet worden schoongemaakt met de reiniger/oplosser bevochtigen en na een inwerktijd van 5 à 10 minuten de lijmresten met een doek verwijderen. Bij stoffen meerdere keren opbrengen en langere tijd laten inwerken. Daarna met water goed uitspoelen. Voor gevoelige materialen zoals pvc en textiel kunt u de reiniger 1:1 met water verdunnen.

OPMERKING: Kan sommige kunststoffen, coatings enz. nadelig beïnvloeden. Eerst testen.

Gevaar! Veroorzaakt ernstig oogletsel. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen. Indien mogelijk blijven spoelen. Onmiddellijk een anti-gifcentrum of een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Let op! De opgegeven waarden zijn gemiddelden en dienen slechts ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Als gebruiker blijft u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van schade. Wij raden u aan om vooraf altijd eerst een test uit te voeren. In sommige gevallen is dit zelfs noodzakelijk.

Houdbaarheid
Dr. Turbo Reiniger/Oplosser kent voor zover bekend geen vervaldatum. Bij een koele droge en voor de zon beschutte donkere opslag in het afgesloten flesje, blijft het product langer bruikbaar. Wij raden aan het product in de koelkast te bewaren.

11.10 excl. BTW

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.