Etalagemateriaal

Etalage materiaal
Bij Hegro Wolvega vindt u een uitgebreid assortiment etalage materiaal. Bij etalage materialen moet u denken aan praktische haken, ringen, knijpers, klemmen, magneten, spelden en nog veel meer om uw etalage mee op te bouwen en in te richten. 
Wat valt er onder etalage materiaal?
Hegro Wolvega is dé groothandel op het gebied van professioneel etalage materiaal. Maar wat valt er precies onder dit begrip? Wij hebben de focus gelegd op voornamelijk functionele producten waarmee u uw etalage kunt inrichten. Een aantal voorbeelden van deze producten zijn:

Diverse haken
Diverse ringen
Gereedschappen
Magneten
Diverse klemmen
Diverse spelden

Dit functionele etalage materiaal kunt u gebruiken voor het indelen, inrichten en decoreren van iedere etalage. 
Een frisse uitstraling door professionele etalage materialen
De professionele etalage materialen van Hegro Wolvega zorgen ervoor dat uw etalage een frisse uitstraling heeft. Iets ophangen of uitstallen kan namelijk op heel veel verschillende manieren. Zo zijn er tal alternatieven voor een spijker of schroef, bijvoorbeeld ophanghaken, plafondklemmen of plafondmagneten. Daarnaast vind u bij ons 

De etalage benodigdheden zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Met deze materialen bouwt u dus een prachtige etalage op, zonder “houtje-touwtje” oplossingen. Het afwisselen van producten in de etalage wordt ineens een stuk gemakkelijker met deze professionele etalage materialen. 
Etalagemateriaal – Een nieuwe aankleding per seizoen
Het aanpassen van een etalage op basis van een feestdag of seizoen, wordt gedaan door middel van etalagemateriaal. Door betrouwbaar materiaal in te zetten, wisselt u gemakkelijk de inrichting van uw etalage.

Feestdagen en seizoenen wisselen elkaar soms in korte tijd snel af. Het is daarom fijn dat u geen gedoe heeft van het aanpassen van de inrichting van uw etalage. Het kan enkel gaan om het uitstallen van seizoensgebonden producten of aanbiedingen maar sommige winkels wijzigen ook regelmatig de gehele aankleding van de etalage. Heeft u vragen over de mogelijkheden met het etalagemateriaal van Hegro Wolvega, neem dan gerust contact met ons op!
Met deze etalagematerialen zonder gedoe een nieuwe inrichting
Etalagematerialen dienen u te ondersteunen in het opfleuren, aankleden en inrichten van uw etalage. Het is fijn wanneer u zonder al te veel moeite de inrichting van uw etalage kunt aanpassen. Deze betrouwbare etalagematerialen moeten ervoor zorgen dat u binnen een handomdraai nieuwe producten in uw etalage kunt uitstallen.  

Het is belangrijk dat de etalage van uw winkel een professionele uitstraling heeft en dat er met enige regelmaat iets nieuws te zien is. De etalage is ten slotte toch een beetje het visitekaartje van uw winkel. Gebruik hiervoor de etalagematerialen van Hegro Wolvega!
Al ruim 40 jaar dé groothandel voor etalagemateriaal
Al sinds 1977 is Hegro Wolvega dé groothandel voor etalagemateriaal. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op betrouwbare producten en een zeer ervaren klantenservice. U kunt bij ons terecht voor al uw etalage spullen. 

Bij ons vindt u alle etalage benodigdheden onder één dak. Wij zijn in de afgelopen 40 jaar leverancier geworden van verschillende (grote) bedrijven uit diverse sectoren. Bent u nog op zoek naar een leverancier voor uw etalagemateriaal? Bij Hegro Wolvega vindt u alles wat u nodig heeft!
Vragen over onze etalage materiaal? 
Heeft u vragen over ons huidige assortiment etalage materiaal of mist u producten? Neemt u vooral contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en informeren u of kijken met u naar een oplossing. 

Heeft u alles gevonden en wilt u het etalage materiaal kopen? Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd! Daarnaast hanteren wij de laagste prijsgarantie, wat betekent dat u de producten uit ons assortiment nergens anders goedkoper vindt! Hegro Wolvega is uw betrouwbare partner op het gebied van Etalage materiaal. 

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.