Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

C-haak


Sorteren op
Toon


Terug naar het overzicht

C-haak

Wat is een C-haak

Een C-haak is een haak in de vorm van de letter "c". De c-vorm haak is dus gebogen en heeft daadoor aan weerskanten dezelfde vorm haak. In het midden bevindt zich een gat waardoor het object gehaald kan worden, dat vervolgens opgehangen dient te worden.

Een C-haak komt voor in verschillende formaten en ook de vormen kunnen licht afwijken van elkaar.. De haak is veelal 2mm dit. Daarnaast heeft het qua lengte vaak één van de drie standaardmaten. ZO heeft u een C-haak die 38mm, 40mm of 62mm lang is. De langere variant heeft een andere vorm, doordat de c-vorm meert uitgerekt is.

Wij leveren verschillende maten, die gemaakt zijn van metaa. Vandaar dat u bij ons altijd een product vindt dat aan al uw wensen voldoet. Koop direct de juiste c-haak hier!

Waar kan een c-haak voor worden gebruikt?

Een C-haak is erg multifunctioneel en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Veelal wordt deze haak gebruikt voor het ophangen van reclameborden aan bijvoorbeeld het plafond. Ideaal, want het is makkelijk te monteren en de uitingen kunnen makkelijk verwisseld worden.

Tegenwoordig wordt een C-haak ook gebruitk voor andere doeleinden. Zo zien we dat het product vaak wordt gebruikt voor het ophangen van plexiglas schermen. HIermee wordt afstand gecreëerd tussen klanten en werknemers, zodat de verspreiding van het Coronavirus een halt kan worden toegeroepen.

In sommige gevallen kan een C-haak niet volledig toereikend zijn, zoals bij een erg hoog plafond. Dergelijke situaties vragen om een dubbelhaak, waarmee u eenvoudig banners of posters aan uw systeemplafond hangt.

C-haak kopen bij Hegro Wolvega

In onze webshop treft u een ruimte selectie C-haken. Bestellen kan binnen enkele minuten, waarna wij ervoor zorgen dat uw producten spoedig bij u thuis worden geleverd. Bij een bestelling boven de € 50 worden de producten gratis verzonden!

Heeft u nog een brandende vraag, die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan wij u te woord en voorzien wij u van een gedegen advies omtrent het gebruik van een C-haak.


Webdiensten - Plus Automatisering