Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

Etalagespeld


Sorteren op
Toon


Terug naar het overzicht

Etalagespeld

Met een etalagespeld kunt u eenvoudig etalagemateriaal in uw winkel bevestigen. Denk aan het vastzetten van kleding op een etalagepop, of het bevestigen van materialen aan een wand.

Doordat deze spelden een kleine kop hebben en een zwarte of zilveren kleur, vallen deze weinig op in uw etalage. Daarbij bent u met deze spelden verzekerd van stevige en veilige stalen nagels om uw etalagemateriaal mee te bevestigen. Een etalagespeld is daarom onmisbaar als etaleur of in een winkel.

 

Het verschil tussen een etalagespeld en kopspeld

Ondanks dat de twee vaak verward worden, is een etalagespeld niet hetzelfde als een kopspeld. Op het eerste gezicht lijken het dezelfde spelden. Ze hebben beide een platte kleine kop, maar er is wel degelijk verschil in materiaal.

Zo zijn etalagespelden van een hele fijne stalen nagel gemaakt, welke u niet kan breken. Een kopspeld is van minder sterk materiaal, waardoor deze kan breken en uit elkaar spatten als u hier met een hamer op slaat. dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Deze spelden worden dan ook vaker gebruikt voor hobby's zoals bloemschikken. Een speld specifiek voor etaleren zal altijd heel blijven als u deze met een hamer wilt bevestigen.

 

Bevestigen van etalagemateriaal met spelden

De spelden zijn geschikt om verschillende  soorten etalagemateriaal te bevestigen. Daarbij is het handige van etalage spelden dat deze buigbaar zijn. Zo kunt u de nagel bijvoorbeeld buigen in een haakje. Hiermee kan u gemakkelijk materialen bevestigen. Ook als u de speld buigt en er vervolgens met een hamer op slaat zal de etalagespeld heel blijven.

Daarbij zijn de spelden beschikbaar in verschillende lengtes. Zo is een speld van 3cm lang genoeg als u deze wilt gebruikten voor kleding. Heeft u grotere of zwaardere materialen die u wilt bevestigen, dan kan een langere speld handig zijn.

 

Etalagespelden kopen

U kunt etalagespelden kopen bij Hegro Wolvega in verschillende lengtes en materialen. Alle spelden zijn verpakt per 500 gram. Afhankelijk van de lengte heeft u voor dit gewicht zo'n 1000 tot 5000 stuks. Hiermee heeft u dus zeker gnoeg om alle materialen in een etalage te bevestigen.

Om materiaal niet te beschadigen is het belangrijk dat de speldjes scherp zijn. Als dit niet het geval is kan het materialen, zoals kleding, beschadigen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. voor kleding is het aan te raden om zilveren spelden te kopen. Welke kleur of lengte u ook zoekt, bij Hegro Wolvega bent u aan het juiste adres voor het kopen van een etalagespeld.


Webdiensten - Plus Automatisering