Veiligheidsspeld

Veiligheidsspeld
Een veiligheidsspeld is een must-have product om in huis te halen! De punten van onze spelden worden verborgen in een kapje. Vandaar dat ze heel erg veilig zijn. Groot of klein, zwart of goud: wij hebben de juiste veiligheidsspelden voor u!
Waar wordt een veiligheidsspeld voor gebruikt?
Veiligheidsspelden kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Voornamelijk worden ze gebruikt om een vest, poncho of ander kledingstuk te sluiten. Dit is ideaal, aangezien veel kleren tegenwoordig geen knopen meer hebben. Heeft u een bedrijf dat kleding produceert of verkoopt? Dan zijn spelden een noodzaak!

Ook is het ideaal voor naaiwerk: het helpt stof op de plaats te houden en een veiliger en zekerder gevoel te geven tijdens het naaien. Heeft u een winkel dat veel naaigerei verkoopt? Dan is dit een onmisbaar product om op de plank te hebben liggen. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waar een veiligheids speld bruikbaar is. Zo ziet u dus maar: het is een zeer veelzijdig product en daarom altijd handig om binnen handbereik te hebben!
Veiligheidsspelden komen in allerlei soorten en maten
Een veiligheidsspeld is gemaakt van buigzaam, stevig metaal. Hierdoor breken ze niet snel en kunnen ze voor een lange tijd meegaan. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze zwarte veiligheidsspelden zijn een populair item. Daarnaast hebben wij ook de standaard zilverkleurige en gouden veiligheidsspelden.

Wij hebben meerdere soorten spelden in onze collectie:

Nikkelvrij – Dit is een goede keuze als u een nikkelallergie heeft. Dit product is namelijk heel vriendelijk voor de huid.
Corsage – Perfect voor het vastmaken van een corsage of bloemstuk op de kleding. Ze zijn ook roestvrij.
Peervormige veiligheidsspelden – Ideaal voor het bevestigen van labels aan kleding of het maken van broches.

Wij hebben diverse lengtes beschikbaar. Bent u op zoek naar iets mini veiligheidsspelden? Kies dan een van onze kleine veiligheidsspeldjes van 15 mm. Wellicht toch liever iets groters? Ga dan voor een grote veiligheidsspeld tot wel 60 mm. Dus veiligheidsspeld groot of klein, er zit gegarandeerd een formaat tussen die voor u geschikt is!
Veiligheidsspelden kopen doe je bij Hegro Wolvega
Van plan om veiligheidsspelden te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Groot, klein, zwart, zilver of goud. Wij hebben een ruim assortiment met de beste kwaliteit producten voor betaalbare prijzen. U kunt de veiligheidsspelden bestellen en laten bezorgen of komen afhalen bij onze showroom in Wolvega.

Kunt u niet het product vinden dat u zoekt? Of heeft u wellicht nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze ervaren collega’s staat altijd klaar om u verder helpen. De perfecte veiligheidsspeld kopen doet u bij Hegro Wolvega!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.