Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

Tafelklip


Sorteren op
Toon


Terug naar het overzicht

Tafelklip

Wat is een tafelklip

Op zoek naar een tafelklip, om het tafelkleed of de tafelrok vast te maken aan de tafel? Bij Hegro Wolvega vindt u de beste clips van de hoogste kwaliteit. Boven hebben wij altijd de laagste prijsgarantie en worden de producten tevens gratis verzonden bij een verzending boven de € 50,-.

Een tafelklip is een klem, die ervoor zorgt dat een tafelrok of tafelkleed goed vast blijft liggen. Door een tafelclip te gebruiken blijft het design van de tafel strak. Daarnaast wordt voorkomen dat het kleed van tafel wordt getrokken, of te veel verschuift.

Let bij een klip voor de tafel goed op wat voor maat en materiaal u aanschaft. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om voor een materiaal te kiezen dat niet gaat roesten. Lees hieronder meer over het kiezen van de juiste tafelklip.

Een geschikte tafelklip voor de tafel

Het kiezen van een geschikte tafelklip is geen ingewikkeld of lang proces. Echter is het voor het gebruiksgemak en de effectiviteit wel belangrijk om een aantal punten snel door te nemen:

  • Het matetriaal is van belang vanwege de elasticiteit en ook vanwege corrosie. In principe zijn alle klippen gemaakt van een metaal dat licht meebuigt. Let er wel op dat u een tafelklip van rvs koopt. Het morsen van vocht over de klip is niet ongewoon. Het resultaat is echter dat er roest ontstaat, met als gevolg dt de tafelklip zijn elasticiteit verliest.
  • Dikte, let op de dikte van de algehele klip. Er moet namelijk voorkomen worden dat de klip niet dik genoeg is. Het aanschaffen van een dunnere klip kan tot gevolg hebben dat deze schuin op de tafel komt te staan, waardoor het tafelkleed verschuift.

Wij adviseren om vooral op deze twee hoofdpunten te letten, zodat u het maximale uit uw tafelklippen kunt halen.

Vind bij Hegro Wolvega de jiuste tafelklip

Een geschikte tafelklip vindt u bij Hegro Wolvega. Tijdens bijvoorbeeld de kerst staat de tafel natuurlijk helemaal vol met allerlei gerechten. Het zou dan zonde zijn dat er dingen van het dienblad omvalen  omdat het kleed is verschoven. Een klip voor op de tafel voorkomt dit.

BIj ons vindt u altijd producten voor de laagste prijs, in combinatie met de hoogste kwaliteit. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen, of door te mailen. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel dan vandaag nog een tafelklip!


Webdiensten - Plus Automatisering