Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

BadgesBadges

Wat zijn badges

Badges zijn houders waarin u uw naamkaart of toegangspas kan stoppen. Over het algemeen zijn badgehouders gemaakt van plastic. Een naambadges kan goed van pas komen op bijvoorbeeld een grote conferentie. Contact leggen met mensen gaat een stuk makkelijker wanneer u direct de naam van de andere persoon kan zien.

Ook werkt het gebruik van een keycord met badgehouder bevordelijk voor het vergroten van de zichtbaarheid van uw bedrijf. Uw bedrijfdslogo kan groot worden geplaatst naast u naam en fuctie, resulterend in extra aandacht voor uw bedrijf. Bestel direct eenvoudig onze badges!

De verschillende soorten badgeshouders

Zoals hierboven al even kort benoemd zijn er veel verschillende soorten houders. Hieronder lichten we in het kort de meest voorkomende badges uit:

  • Badgehouder: deze houder is geschikt voor zowel naamplaatjes als grotere formulieren. Erg handig voor bij een conferentie wanneer u uw toegangskaart bij de hand wilt houden.
  • Naambadges met speld: zoals de naam al enigszins verklapt is dit een naamhouder. Deze kunt u vastspelden aan uw kleding. Heel handig wanneer u veel nieuwe mensen ontmoet.
  • Naambadges magne4et: deze houder is bijna hetzelfde als de bovenstaande. Het vverschil zit in de manier waarop de badge vastgemaakt dient te worden. Doordat deze gebruik maakt van 2 magneetjes hoeft u dit niet door uw kleding te spelden. Hierdor raakt uw outfit niet beschadigd.
  • Keycord met badgehouder: vaak handig voor een grotere houder. Ideaal wanneer u uw pas vaak moet laten zien en iet kwijt wilt raken.

Voordelen van naambadges

We hebben al even kort benoemd wat u kan doen met een naambadge. Maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden, die we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Handig wanneer u veel mensen ontmoet.
  • Goede plek voor zichtbaarheid van uw eigen bedrijfsnaam of logo.
  • Ideaal als toegangskaart bij conferenties.
  • U raakt daarnaast u toegangskaart ook niet meer kwijt wanneer u een badgehouder met keycord neemt.

Naast houders hebben wij nog veel meer kantoorartikelen. Wilt u binnenkort een evenement organiseren? Ook dan komt u bij Hegro Wolvega uit voor al uw benodigdheden.

Badges bestellen doet u bij Hegro Wolvega

Wilt u direct badges bestellen? Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Ons ruime assortiment aan badgehouders maakt het heel eenvoudig voor u om een geschikt product te vinden. Met of zonder koort, of toch liever met magneet. Wij helpen u altijd aan een product dat aan al uw wensen voldoet. Doordat wij veel ervaring hebben weten wij precies welke naambadges voor uw gelegenheid geschikt zijn.

Weet u nog niet exact welke optie voor u het beste is"? Geen probleem; wij helpen u graag. Bel gerust maar 0561-611011, of stel ons al uw vragen via de mail. Weet u al welke badgehouder u moet hebben? Wacht dan niet langer en bestel uw badges direct in onze webshop!


Webdiensten - Plus Automatisering