Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

BindringenBindringen

 

Wat zijn bindringen?

Bindringen zijn zoals de naam al enigszins verklapt ringen om voornamelijk papier mee in te binden. Ze worden in sommige gevallen, wanneer meerdere aan elkaar zijn bevestigd, ook wel bindruggen genoemd. Dit is omdat ze de rug vormen van het boekwerk. Door plastic bindrngen in verschillende formaten aan te schaffen, weet je zeker dat je altijd goed en netjes al je papierwerk bij elkaar houdt.

 

Bindruggen voor professionaliteit

Wanneer je een hoop papierwerk uitprint, wil je dat alles in dejuiste volgende bij elkaar blijft. Een simpel nietje kan soms volstaan, maar geeft niet bepaald een professioneel uiterlijk. Met bindruggen heb je dat wel. Het zorgt voor professionaliteit en zorgt ook nog eens voor veel gebruiksgemak.

Naast onze ringen hebben wij ook archiefbinders. Deze zijn heel handig om dossiers bij elkaar te houden en op te bergen in het archief. Ze zijn voorzien van een handig kaft, waardoor je snel het juiste dossier terugvindt.

 

Inbindringen houden alles bij elkaar

Om ervoor te zorgen dat je nooit meer papierwerk kwijtraakt koop je inbindringen. Hiermee heb je zekerheid dat alles bij elkaar blijft, in de correcte volgorde. Wanneer papierwerk geordend is kan jij zelf ook weer gestructureerd te werk.Om ervoor te zorgen dat voor alle stapels papier de juiste bindruggen aangeleverd worden hebben wij ze in veel verschillende maten. BIj ons vind je onder meer de volgende maten bindringen:

Formaat Aantal vellen papier Kleuren
8mm 45 Wit & zwart
10mm 65 Wit & zwart
12mm 105 Wit 
16mm 145 Wit & zwart
19mm 160 Wit

 

Plastic binding voor een voordelige prijs

Omdat wij snappen dat een plastic binding veelvoudig gebruikt wordt en je er waarschijnlijk veel van nodig zal hebben, houden wij de prijzen laag. zo beginnen de prijzen bij ons al op € 0,06 per stuk!

 

Bindringen kopen doe je bij Hegro Wolvega

Wanneer je gaat voor gebruiksgemak en een professionele uitstraling, raden wij je aan onze bindringen aan te schaffen. Bestellen bij Hegro Wolvega houdt in dat je kan kiezen uit een ruim assortiment kwalitatieve en voordelig geprijsde artikelen.

Weet je nog niet zeker wat de juiste bindruggen zijn? Neem dan contact met ons op in de chat of telefonisch. Is de keuze inmiddels al wel gemaakt? Wacht dan niet langer met bindrngein kopen!


Webdiensten - Plus Automatisering