Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

FiguurponsPonsen

 

Wat is ponsen?

Ponsen is het bewerken van papier of andere materialen met een drukplaat. IN het geval van een figuurpons, kan je makkelijk figuren uitdrukken of uitknippen uit papier. Doordat er al vaste figuren staan in de mal creëer je mooie en constante vormen.

een zeer bekende vorm van ponsen is de perforator. Dit apparaat maakt in principe gebruik van mallen om  gaatjes uit te drukken in bijvoorbeeld papier. Echter kan eze techniek natuurlijk ook voor veel mooiere figuren en vormen worden gebruikt.

 

Een figuurpons voor de mooiste creaties

Met een figuurpons weet je zeker dat je de mooiste creaties kan maken. Doordat je constante vormpjes kan uitdrukken, ben je ervan verzekerd dat je creatieve ideeën precies tot uiting komen zoals jij ze voor ogen had.

Met een figuurpons maak je ook de mooiste kaartene, bijvoorbeeld voor kerst. Het ponsen van een hart, ster, sneeuwvlok, vlinder of bloem is zo gedaan. Zo kan je voor iedereen dezelfde mooie kaart maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor iedere kaarte een andere creatieve creatie te bedenken.

 

Papier ponsen voor de mooiste knutselwerken

Papier ponsen zorgt voor de mooiste knutselwerken. Ideaal voor kinderen die lekker creatief bezig willen, of voor eenieder die de mooiste, strakke figuurtjes wil creëren. Daarnaast is het ook een handig hulpstuk om wat extra inspiratie op te doen over de mogelijke vormen.

Bovendien is ponsen erg leuk voor kinderen rond Moederdag en Vaderdag. Wanneer je veel vormpjes hebt kunnen ze namelijk mooie kaarten, tekeningen en andere knutselwerken voor je maken. Een heuse win-win situatie, de kinderen blij met al het knutselwerk en jij blij emt de mooie creaties die je krijtgt.

 

Ponsen bestellen bij Hegro Wolvega

Iedereen met een ponsen hobby, jong en oud, komt voor een groot assortiment figuurponsen van hoge kwaliteit uit bij Hegro Wolvega. Wij hebben uiteenlopende figuren en vormpjes verkrijgbaar. Tevens bieden wij onze producten voordelig geprijsd aan!

Wacht dus niet langer: bestel direct online figuur ponsen bij Hegro Wolvega!


Webdiensten - Plus Automatisering