Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

KassablokKassablok

Met een kassablok kunt u gemakkelijk uw omzet registreren. Zelfs als u een elektronisch kassasysteem heeft, is een rekeningblok onmisbaar. U gebruikt dit blok wanneer u een bon handmatig wilt uitschrijven.

Bij Hegro Wolvega hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met kantoorartikelen. We bieden een veelzijdig assortiment met alle producten die u nodig kunt hebben tijdens het werk of daarbuiten. Bestel snel en eenvoudig online uw kassablok!

 

Keuze uit verschillende kassablokken

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende blokken waarop u de bon kunt uitschrijven. U kunt kiezen uit de formaten A4, A5, A6 en 10,5x15cm. Daarnaast verkopen we rekeningblokken die voorzien zijn van een perforatierand, zodat u de bon snel in een map kunt stoppen om te archiveren. De blokken bevatten 50x2 pagina's.

Alle blokken voor bij de kassa zijn voorgedrukt, zodat u de producten gemakkelijk kunt opschrijven. De prijs per artikel komt achter de streep, om het bedrag vervolgens snel op te kunnen tellen. We hebben kassablokken met of zonder carbonpapier. Door deze tweede laag papier hoeft u de bon maar een malig te schrijven, want met de druk van de pen creëer je een kopie op de carbonlaag. Zo kunt u één bon aan de klant meegeven en de andere bewaart u voor de eigen administratie.

 

Koop uw kassablok bij Hegro Wolvega

Bij Hegro Wolvega bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een rekeningblokken. We hebben een groot assortiment met een voordelige prijs. Ook als u op zoek bent naar een artikel dat wij niet standaard aanbieden, gaan wij ons uiterste best doen voor u. Onze deskundige inkoopmedewerkers gaan op zoek naar het product, zodat u het gevraagde artikel alsnog snel in huis heeft.

Ons personeel heeft veel ervaring en staat altijd voor u klaar. Klantvriendelijkheid is van groot belang voor ons bedrijf. Wij nemen de tijd voor u, omdat we er zeker van willen zijn dat u tevreden bent met onze service. Neem een kijkje op onze website en bestel vandaag nog uw kassablok!


Webdiensten - Plus Automatisering