Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

PenhouderPenhouder

Met een penhouder hoeft u nooit meer op zoek naar uw favoriete pen. Het is vast weleens voorgekomen dat u iets moet noteren en dat u nergens iets kunt vinden om mee te schrijven. Een houder voor een pen bestaat uit een clip die u ergens aan kunt bevestigen en een drager voor alle soorten schrijfwaren.

Veel mensen maken gebruik van kantoorartikelen. Iedereen zoekt andere producten en wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom doen we bij Hegro Wolvega ons best om een diep assortiment penhouders aan te bieden!

 

Ruime collectie penhouders

Vanaf nu heeft u altijd een pen in de buurt. We hebben verschillende houders in de aanbieding. U heeft de keuze uit vier soorten:

  1. Magnetisch - deze bevestigt u door middel van een magneet aan het oppervlak
  2. Metaal - deze variant kan vastgemaakt worden met een schroef
  3. Zelfklevend - deze soort is meestal gemaakt van kunststof en is voorzien van een plakrand
  4. Clip - deze kunt u bevestigen aan broekriem of borstzakje

Door de verschillende materialen kunt u de penhouder eenvoudig bevestigen aan verschillende producten zoals broeken, shirts, magneetborden, mappen en agenda's. We hebben houders die 1, 2 of 3 pennen tegelijk kunnen vasthouden. Ze zijn geschikt voor verschillende maten pennen en potloden. Bedenk van te voren waar u de houder aan wilt bevestigen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

Koop uw penhouders bij Hegro Wolvega 

Ons bedrijf bestaat ruim 40 jaar. In die tijd hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van kantoorartikelen. het gevolg hiervan zijn de verschillende typen houders voor pennen, die we aan ons assortiment hebben toegevoegd, om daarmee zoveel mogelijk bedrijven van dienst te kunnen zijn.

Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen. U kunt altijd vragen stellen over ons assortiment. Zelfs als u een artikel nodig heeft dat wi niet aanbieden, gaat ons inkoopteam voor u op zoek. Hopelijk kunnen wij het artikel alsnog aan u leveren.

U kunt langskomen in onze winkel, maar het is ook mogelijk om online een bestelling bij ons te plaatsen. Aankopen boven de € 50,- worden gratis verzonden en het is tevens mogelijk om achter te betalen. Profiteer van onze laagste prijsgarantie en bestel uw penhouder bij Hegro Wolvega!

 

 

 


Webdiensten - Plus Automatisering