Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

Visitekaartdoos


Sorteren op
Toon


Terug naar het overzicht

Visitekaartdoos

Op netwerkevenementen en beurzen zijn visitekaartjes nog altijd een belangrijk communicatiemiddel. Een visitekaartdoos kan u van dienst zijn om belangrijke kaartjes van zakelijke relaties in op te bergen. Ook kunt u uw eigen kaartjes met contactinformatie in een doosje meenemen.

Door alle kaartjes goed op te bergen in een doosje weet u zeker dat u geen nuttige contactinformatie kwijt raakt en dat uw eigen kaartjes niet beschadigen. BIj Hegro Wolvega vindt u een visitekaartdoos in verschillende formaten en kleuren. Bestel nu in onze webshop en profiteer van de laagste prijsgarantie.

 

Contactinformatie opbergen in een visitekaartdoos

Zeker wanneer u naar een evenement gaat om te netwerken is het handig om kaartjes met contact gegevens mee te nemen. Deze kunt u veilig in uw tas vervoeren in een visitekaartdoos. Hierdoor blijven de kaartjes mooi en heeft u altijd een voorraadje op zak.

Een visitekaartjes doosje is niet alleen een netjes bewaarmiddel, maar kan ook dienen als een professionele manier om ontvangen kaartjes in op te bergen. Hiermee creëertu een vaste plek voor alle contactgegevens en is de kans kleiner dat u mogelijk nuttige informatie kwijtraakt.

Een doosje voor visitekaartjes met verdelers is geschikt als u één doosje voor beide soorten kaartjes wilt gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld één deel vullen met uw eigen kaartjes om uit te delen, en één deel vrij laten voor te ontvangen kartjes.

 

Visitekaartjes in doos op uw bureau

Naast visitekaartjes meenemen naar netwerkeveenement, kunt u een doosje op uw bureau zetten. Dit is vooral handig als u veel realties op kantoor ontvangt. Hiermee creëert u een laagdrempelige manier voor zakelijke relaties om uw contactgegevens te pakken. Een transparante variant is hiervoor zeer geschikt.

Welke kantoorartikelen u ook nodig hebt, u vindt het bij Hegro Wolvega. Kom langs in onze showroom aan de Metaalstraat 1-3 in Wolvega of bestel online uw visitekaartdoos.


Webdiensten - Plus Automatisering