Retour en verzendbeleid

Levertijden

Over het algemeen zijn al onze producten op voorraad. Wilt u dit helemaal zeker weten? Dan kunt u altijd contact opnemen via de telefoon, e-mail of via de chat op onze website! 

Bestelling annuleren of retourneren

Het kan weleens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U kunt uw bestelling annuleren, mits het niet verstuurd is. Retourneren kan ook, maar als het onze fout niet is, dan op eigen kosten retour sturen. De door ons gemaakte vrachtkosten (€8.47 inc. BTW) worden niet vergoed, tenzij de fout door ons gemaakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@hegrowolvega.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Heeft u andere problemen met een artikel? Neem contact op met ons verkoopteam en wij proberen u te helpen! Over het algemeen zit er geen garantie op onze artikelen. Als het door vervoer kapot gegaan is, dan zal het door ons vergoedt worden.

Hoe werkt retourneren

Neem bij het retourneren van een product altijd contact met ons op. Hiervoor wordt een RMA nummer aangevraagd bij ons. Zodra u deze van ons ontvangen heeft, kunt u het product retourneren. De kosten voor het retour zenden zijn voor de klant.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen €8.47 incl. BTW. In België bedragen de verzendkosten €10.89 incl. BTW. 

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.