Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal is een must voor het beschermen van uw producten. Wij hebben allerlei materialen in huis, zoals plastic, papier en karton. Verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit bestelt u bij Hegro Wolvega!

Waarom zijn verpakkingsmaterialen belangrijk?

Verpakkingsmateriaal is belangrijk omdat het producten beschermt. Zo schermt u een artikel af van stof, vocht of bacteriën. Op deze manier wordt schade voorkomen. Ook biedt het bescherming tegen andere factoren, zoals temperatuur, compressie, trillen en schokken. Dit is ideaal tijdens het logistieke proces. Hier kan namelijk veel misgaan als pakketten niet goed verpakt zijn.

Producten die netjes verpakt zijn hebben ook een betere uitstraling. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf dat veel goederen verkoopt? Door uw verpakking uniek te maken met een slogan of logo, onderscheidt u uzelf van concurrenten! Wij bieden de benodigde materialen om dit mogelijk te maken. Daarnaast kunt u grote aantallen verpakkingen in één keer bestellen.

Groothandel verpakkingsmateriaal

Hegro Wolvega is al jarenlang groothandel en producent van verpakkingsmaterialen. Daarom hebben wij veel verschillende opties voor u. Hieronder vindt u een lijstje van onze best verkochte artikelen en waarvoor ze geschikt zijn:

  • Opbergdozen – Heel nuttig voor het netjes opbergen van uw spullen. Onze doosjes zijn gemaakt van plastic. Hierdoor gaan ze erg lang mee!
  • Cadeaufolie – Perfect voor het inpakken van een mooi geschenk of cadeau. Wij hebben transparante folie voor een nette look. Zoekt u iets meer opvallends? Kies dan onze prachtige bloemenfolie!
  • Gripzakjes – Stevige plastic zakjes waar u eenvoudig uw producten mee kan inpakken. Ideaal voor het bundelen van kleine items.
  • Noppenfolie – Doorzichtige folie dat goed is voor het beschermen van kwetsbare waren. Ook wel bekend als bubbeltjesplastic.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. In onze winkel hebben we nog veel meer opties!

Verpakken met karton, papier of plastic?

Het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal kan best lastig zijn. Er zijn factoren waar u rekening mee moet houden. Belangrijk is bijvoorbeeld het gewicht van het artikel dat u wilt verpakken. Valt uw pakket tussen 180 gram per m² tot 600 gram per m²? Dan zijn kartonnen inpakdozen de ideale keuze. Voor lichtere producten onder de 180 gram per m² is een papier verpakking juist meer geschikt.

Plastic verpakkingsmateriaal is langer houdbaar en hygiënisch. Daarom is het een goede oplossing om etenswaren te beschermen en lang te conserveren. Ook is plastic heel licht, waardoor het makkelijker te vervoeren is.

Het is dus van belang om te bepalen welk soort materiaal de beste bescherming kan bieden voor uw specifieke goederen. Weet u dit niet zeker? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u helpen de juiste beslissing te maken!

Verpakkingsmateriaal kopen doet u bij Hegro Wolvega

Wilt u verpakkingsmateriaal kopen? Onze webshop biedt veel verschillende soorten aan. Zo hebben wij altijd iets voor elke situatie! Is het op voorraad: wat u vandaag besteld is de volgende werkdag in huis.

Kunt u een product niet vinden of heeft u nog andere vragen? Bel dan onze klantenservice. Zij zullen u verder helpen! Ook kunt u een bezoekje nemen bij ons op het bedrijf. Zo kunt u onze verpakkingsmaterialen en andere producten in het echt bekijken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.