Broodzakken

Wij verkopen bij Hegro Wolvega verschillende broodzakken. Een broodzak is een zak waarin brood kan worden bewaard om dit langer vers te houden. Wij hebben een groot assortiment aan broodzakken. Zoekt u een broodzak? Kijk dan snel online!

Waarvoor wordt een broodzak gebruikt?

Een broodzak wordt gebruikt om brood in te bewaren zodat dit langer vers blijft. Door het brood in een zak te bewaren en in een afgesloten ruimte te leggen blijft het brood het langst zacht en mals. Een broodzak kan ook gebruikt worden als handige zak om brood in te vervoeren.

Verschillende soorten broodzakken

Bij Hegro Wolvega hebben we verschillende soorten broodzakken in het assortiment. We hebben zakken die helemaal van papier zijn gemaakt en zakken met een venster. Sommige zakken zijn ook voorzien van een afbeelding. Afhankelijk naar waar u op zoek bent, kunt u een juiste broodzak bij ons vinden.

Er zijn verschillende formaten broodzakken in ons assortiment. Voor kleinere broden maar ook voor grotere broden. De zakken worden per 500 of 1000 stuks verkocht.

Broodzak kopen?

Bestel uw favoriete broodzak bij Hegro Wolvega. Wij garanderen de laagste prijs en als u voor meer dan 50 euro besteld, dan worden de producten gratis naar u toe verzonden. Koop nu uw broodzak online!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul hieronder het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.