Gratis verzending boven 50 euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk


Mijn winkelmand (0 items)

ZuignapZuignap

Wat is een zuignap

Een zuignap is een klein rond voorwerp in de vorm van een kom, wat is gemaakt van flexibel materiaal. Meestal zijn ze gemaakt van rubber of rubberachtige stof zoals kunststof. De bollende vorm van de zuignappen zorgt ervoor dat ze door luchtdruk makkelijk te bevestigen zijn een vlakke en gladde ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan ondergronzen als glas of gladde tegels.

Dit werkt als volgt. Doordat de komvormige zuignap tegen de muur wordt gedrukt, wordt alle lucht uit de komvorm geperst. Wanneer de zuignapjes weer losgelaten worden, wil het materiaal naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeren. HIerbij moet er weer lucht onder de nap komen. Dit wil alleen niet, omdat hij volledig is platgedrukt tegen de gladde ondergrond. Hierdoor ontstaat er een vacuüm aan de onderkant, waardoor deze stevig kan blijven zitten aan tegels of glas.

 

Diverse varianten zuignappen

BIj ons heeft u keuze uit een breed assortiment zuignappen. Wij hebben zowel een zuignap met een knoop als een zuignap met een haakje. Beide varianten kunnen dienen als ophanghaakjes. Denk hierbij aan een theedoek die u ophangt in de keuken, of een droge handdoek die wordt opgehangen in de badkamer.

Ook hebben wij nog een zuignap met schroefdraad. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld display toepassingen wil ophangen aan een glad oppervlakte zoals een raam. Daarbij hebben wij ook zuignappen met klipjes die perfect te gebruiken zijn voor het bevestigen van papieren reclames of bijvoorbeeld foto's.

Onze zuignappen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes tussen de 20mm en 70mm doorsnee.

 

Een zuignap kopen doet u bij Hegro Wolvega

Hegro Wolvega is de juiste plek als u op zoek bent naar een zuignap. Wij bieden een ruim assortiment voor een zeer voordelige prijs. ZIt het artikel wat u zoekt er niet tussen? Of bent u toch niet helemaal zeker over wat u precies nodig heeft? Vraag het ons gerust. Ons personeel heeft veel ervaring op het gebied van winkel en etalage materiaal en ze kunnen u voorzien van de juiste adviezen over verschillende zuignappen.

Wij willen dat u tevreden bent over ons en onze service. Klantvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel en wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen vinden wat u zoekt. Twijfel niet en bestel bij Hegro Wolvega uw nieuwe zuignap!


Webdiensten - Plus Automatisering